رویکرد بازار محور (Market Oriented Approach):

گروه ماد

کانسپت مهمترین رکن در توسعه هر پروژه ساختمانی می باشد.  کانسپت در واقع زیربنای کلیه اقدامات شامل معماری، طراحی، برندینگ، ساخت و ….. می باشد و کلیه فعالیتها و اقدامات توسعه حول کانسپت در نظر گرفته شده برای پروژه شکل می گیرد و در واقع یکپارچه کننده فرآیندهای کاری تمام اعضای تیم توسعه می باشد. 

  • تعریف کانسپیت خلاقانه (Competitive & Different Concept Definition): اولین گام تعیین کانسپت برای هر پروژه می باشد. مطالعات بازار، رقباء، پتاسیل ها و محدودیتهای زمین، پتانسیل ها و محدودیتهای سرمایه گذار، روندهای بین المللی و …. عوامل موثر بر تعیین کانسپت اولیه برای پروژه ملکی می باشند. در واقع تعیین کانسپتی خلاقانه و ارزشمند برای بازار هدف، کلیدی ترین مرحله می باشد. اساسا تعیین کانسپت یک فعالیت و مهارت مارکتینگی می باشد که به نوعی جایگاه یابی (Positioning) پروژه در آینده را مشخص می کند. 
  • برنامه ریزی کانسپت در قالب تعریف محصول (Concept Planning): کانسپت (جایگاه یابی) در نظر گرفته شده برای پروژه، می بایست وارد مرحله جزئی تر و شفاف تر شده تا بتواند ورودی مناسبی به تیم معماری جهت خلق محصولی زیبا و با عملکرد بالا بدهد. تعیین کاربری های اصلی پروژه، ریز کاربریها، اختصاص فضا (Space Allocation)، جانمایی (Space Planning & Zoning)، سبد متراژ (Unit Size)، برنامه ریزی فضا ریزکاربریها، هارمونی کاربری ها و ….. در این مرحله از سوی تیم مارکتینگ (با گرایش و درک صنعت املاک و مستغلات) با توجه به درک بازار و جایگاه در نظر گرفته شده برای پروژه، برنامه ریزی (Space Planning) خواهد شد و خروجی آن در قالب خلاصه معماری (Architecture Brief) به تیم معماری ارائه خواهد شد. 
  • برنامه ریزی فضا مبتنی بر کانسپت تعیین شده (Space Planning)
  • تهیه خلاصه معماری برای تیم معماری (Architecture Brief)
  • پیاده سازی کانسپت در نقشه های معماری و مهندسی و طراحی (Concept Implementation)

در این مرحله از طریق جلسات مشترک با تیم های معماری (Architectural)، مهندسی (Engineering) و طراحی (Design)، سعی می شود تا به نقطه بهینه در طراحی کانسپت با توجه به تمام محدودیتهای معماری / مهندسی / طراحی دست یابیم و نقشه هایی با سطح عملکرد بالا و مطابق با خواسته های بازار و بهره برداران آتی در انتهای این مرحله طراحی و به تیم اجرای تحویل داده شود (Plan Released). 

  • بهینه سازی نقشه های معماری در قالب پلان طبقات (Floor Plan)
  • بهینه سازی نقشه های معماری در قالب نقشه های مهندسی / مکانیکال / الکتریکال (MEP Plan)
  • بهینه سازی نقشه های معماری در قالب فضاها و زیرساختهای مورد نیاز تیم مدیریت بهره برداری (Commissioning Plan)
  • توسعه و اجرای کانسپت در حین ساخت (Concept Development)

نظارت بر پیاده سازی کانسپت در حین دوره ساخت، خلق راه حل هایی برای مشکلات و محدودیتهای حین دوره ساخت بمنظور حفظ شالوده اصلی کانسپت، به روز رسانی کانسپت با توجه به تغییرات مداوم بازار (در صورت لزوم)، از جمله اقدامات تیم نظارتی توسعه کانسپت در حین دوره ساخت می باشد.

  • تجاری سازی کانسپت (Concept Commercialization)

بخش مهمی از کانسپت (علاوه بر کانسپت بازار، کانسپت معماری و کانسپت طراحی)، کانسپت برند برای هر پروژه ساختمانی می باشد.  اینکه بتوانیم کانسپت متمایز و مزایای یک ساختمان را به ادراک مشتری (Customer Perception) تبدیل کنیم و جایگاه متمایز را در ذهن مشتری ایجاد نمائیم (Positioning) نیازمند هویت (Brand Identity) و تصویر متمایز (Brand Image) از برند می باشیم. تیم برندینگ و بازاریابی شرکت ماد با تخصص و تمرکز در صنعت املاک و مستغلات می تواند با استفاده از ابزارهای حرفه ای، پیامی شفاف و متمایز و البته ارزشمند را به بازار هدف منتقل نماید و تیم فروش حرفه ای و آموزش دیده شرکت ماد و همکاری با شبکه بنگاه های املاک منطقه ای و فرا منطقه ای (در صورت لزوم) قادر خواهد بود فرآیند فروش با کیفیت را برای هر پروژه ایجاد نماید. 

  • مدیریت کانسپت پیاده سازی شده ((Concept Management

هر کانسپت خلاقانه ای که تعریف، برنامه ریزی، پیاده سازی و اجرا شده است نیازمند بهره برداری حرفه ای نیز می باشد.  چرا که بخش مهمی از کانسپت، روح استفاده از کانسپت توسط بهره برداران آتی آن ساختمان (کاربری ها) می باشد.

گروه ماد
گروه ماد
گروه ماد